Geplaatst op Geef een reactie

Benefietdiner in de Vijfdesmaak Dinsdag 11 Februari

1654134_594526083950375_1554812388_nOver een kleine twee weken is DeVijfdesmaak jarig en houdt ter ere daarvan een Benefietdiner! Het leuke is dat wij mogen profiteren van dit feestje! De opbrengst komt geheel ten goede van zorgboerderij Watervliet! We willen graag een houtkachel gaan kopen voor de werkplaats, zodat we in de koude periode ook  een leuke variatie aan werkzaamheden kunnen bieden aan de gasten bij ons op de boerderij. ( update: Het diner heeft €1180,- opgebracht! enorm bedankt! we kunnen aan de slag!)

We zijn erg vereerd dat Pjotr en Marieke dit sponsor plan hebben opgevat, we zien het als bevestiging van de vriendschappelijke band die is ontstaan tussen Boerderij Watervliet en Restaurant de Vijfdesmaak. Met de gasten van onze zorgboerderij werken we in de tuin vanwaaruit we leveren aan het restaurant. Pjotr weet overal wat bijzonders van te maken! Naast groenten uit de tuin leveren we regelmatig delen van onze runderen of lammeren en ook die leven op van de aandacht van onze gasten.

Een benefietdiner om van te smullen dus! We zijn er zelf ook bij om het feestje mee te vieren en te proosten op nog meer jaren samenwerking.

Als je de maaltijd mee wil vieren, blok dan dinsdag 11 februari in je agenda!
Voor de 3 gangen maaltijd moet je wel tijdig reserveren, dat kan op 28 januari. en VOL=VOL

Reserveren kan alleen telefonisch: 075 6285588

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.