Vogelhuisje

         – Geniet van de rust  middenin het waterrijke Wormer en Jisperveld

“Wat is het hier prachtig!”“Je komt hier al tot rust als je de weg inrijdt”  Bij een verblijf op onze boerderij bevindt je je in een bijzonder gebied.  Het bedrijf is gelegen aan het eind van een kilometer lange oprijlaan!  Je kijkt uit over de weilanden van het Wormer en Jisperveld, op de voorgrond scharrelen de kippen over het erf, in de lucht zweeft de kiekendief, belaagd door een zwerm weidevogels.

Fladder er even lekker uit!

Zodra je dit plekje aan het eind van de wereld gevonden hebt kan het genieten beginnen. Eindeloos uit staren over de weilanden, vanaf de bank, of buiten op het eigen terras. Het  vrijstaande huisje is comfortabel en van alle gemakken voorzien, geen zorgen dus over de afwas of koude voeten. De ruimte, het uitzicht en de stilte zijn indrukwekkend, elke avond een prachtig  nieuw schilderij als de zon onder gaat. 

Een knus chalet op een unieke plek in het typisch Hollandse landschap, met eigen tuin parkeerplaats en terras. Alle kamers bevinden zich op de begane grond. De Huiskamer biedt vanaf de bank uniek onbelemmerd uitzicht op het natuurreservaat Wormer en Jisperveld. In de eigen keuken alles voor het bereiden van een lekkere maaltijd. Vaatwasser aanwezig. Er is een slaapkamer met 2p-bed en een slaapkamer met 2 losse bedden.  Daarnaast de badkamer met ligbad, het toilet is apart. Er is gelegenheid om een kano te huren op de boerderij, vanaf het huisje vaar je zo het waterrijke gebied in.  De Zaanse Schans is wandelend bereikbaar, de molens kan je vanuit het vogelhuisje zien draaien. Boodschappen kan je doen in het kalf, en als je uit eten wil zijn er diverse leuke eettentjes in de regio.  Wil je er even uit vliegen? Welkom in het vogelhuisje van Watervliet!

Prijsinformatie en reserveren

Het vogelhuisje wordt exclusief verhuurd via Natuurhuisje.nl

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.