Biokoe

Herfstverkoop op Boerderij Watervliet!

Zaterdag 18 november 2023 is er eindelijk weer vleesverkoop!
Neem een kijkje in de winkel

Wat is Biokoe?
Op boerderij Watervliet beheren we een natuurgebied van 40 hectare onderdeel van het  mooie Wormer en Jisperveld. Op ons bedrijf werken we 100% biologisch, gecertificeerd door SKAL. De gasten van de zorgboerderij worden betrokken bij de verzorging van onze koeien en schapen. We beheren samen de mooie natuur, met een lekker vleespakket als product.

Een paar keer per jaar selecteren we een dier voor de slacht. We mailen dan onze klanten zodat zij kunnen aangeven welke delen zij willen bestellen en we geven onze wensen door aan onze slager.  De klant heeft dan een heerlijk stukje natuurvlees uit eigen regio, en dat voor een eerlijke prijs! Dat is Biokoe. Wilt u ook mail ontvangen voor de volgende vleesverkoop?.. stuur een mailtje naar: biokoe(apenstaartje)watervliet.nl

Waarom Biokoe?
Vertrouwd  vlees van Watervliet, is kiezen voor de  toekomst, zoals u van ons gewend bent:  Lokaal, vers, duurzaam en voordelig natuurlijk rund en lamsvlees.  Het is een bewuste keuze om duurzaam om te gaan met de natuur, kiezen om te weten wat je eet, en een keuze voor kwaliteit.

Welke garanties geeft Biokoe?
Alle rundvlees is van eigen dieren, die we zelf hebben groot gebracht op ons biologisch bedrijf. Het slacht proces doen we in samenspraak met onze eigen slager, hij verwerkt het dier en levert het ons gevacuumeerd verpakt. Op de dag van verkoop wordt het vers naar de boerderij getransporteerd, zodat we het vers kunnen leveren. Uiteraard is een pakket thuis in te vriezen en te bewaren tot minimaal 3 maanden na verkoopdatum.

Ik wil ook Biokoe!
We maken samen in ene een hele koe op, de trend van crowdbutching is ons al jaren bekend. Als je wenst kunnen we mailen zodra er een dier wordt geslacht,  geef je nu nog op om ook een stukje koe of schaap te kunnen reserveren.  Bij voorkeur via.. biokoe(apenstaartje)watervliet

De pakketten kunt u op afgesproken datum betalen en afhalen in het Koecafé op Boerderij Watervliet, Engewormer 28, Wormer. Natuurlijk bent u welkom om het leven in de stal en op het land van dichterbij te bekijken. In afwachting van uw bestelling!

Vriendelijke groeten,

Familie de Hertog

Boerderij Watervliet www.watervliet.nl

Wormer. Regio zaanstad, Noord-Holland

  europees_biologo
 
Skal nr. 6088
  eko
 
 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.