Vrienden van..

IMG_20151006_120932265Het werk op de zorgboerderij wordt ondersteund door vrijwilligers, donateurs en sponsors. We werken samen om met veel plezier een leuke dagbesteding te bieden in het natuurgebied Wormer en Jispereld aan mensen die dat nodig hebben.

Vrijwilligers
Veel gasten bij ons op de boerderij hebben te maken met geheugenproblemen. We vinden het belangrijk om deze mensen te ondersteunen. Onze doel is dat mensen zich echt weer vrij en nuttig voelen inplaats van afhankelijk en aan de kant geschoven. Ons team van vrijwilligers is hierbij onmisbaar. Op het moment hebben we hiervoor geen vacatures.

Actie!
Gasten op en de natuur rondom Boerderij Watervliet verdienen onze aandacht! Dankzij Stichting vrienden van Boerderij Watervliet zijn al diverse projecten gesteund zoals:werkplaats2

  • Het bouwen van een tunnelkas.
  • Aanbieden van persoonlijke foto herinnering boeken
  • Snoezelruimte
  • Winter werkplaats

Dampalen
In 2019 willen we de percelen voorzien van nieuwe landhekken. Dit biedt ons kansen voor een leuke sponsoractie, want hoe leuk zou het zijn om te zeggen dat je een paaltje hebt bijgedragen aan het natuurbeheer. Heel concreet kan je een dampaal sponsoren (€50,-) Voor de boerderij een flinke uitgave die zich niet direct terug betaalt, maar wel beter natuurbeheer mogelijk maakt. Het is zelfs mogelijk een paal te adopteren, je kan dan een eigen gepersonaliseerde tekst op de paal laten zetten!
Misschien wel een leuk cadeautje voor iemand die alles al heeft? Wie heeft er nou een eigen dampaal?

Adopteer een dampaal!

  • Het eerste jaar €50,- voor de aanschaf, u ontvangt een certificaat en de locatie bij plaatsing
  • Personaliseer de dampaal met een eigen tekst die er wordt ingebrand
  • Jaarlijkse €25,- adoptiebijdrage voor onderhoud en natuurbeheer, tot wederopzegging

U kunt uw gift overmaken op giro NL45INGB0005277077 t.n.v. Stichting vrienden van Boerderij Watervliet.

Wordt donateur
Geen idee in een eigen dampaal maar wil je wel meehelpen? Vanaf €25,- per jaar kan je donateur worden van de vrienden stichting, dit betekent dat wij je op de hoogte houden via onze jaarlijkse nieuwsbrief over de laatste ontwikkelingen op Boerderij Watervliet.

Sponsor met uw bedrijf
We zoeken als zorgboerderij naar een samenwerking met bedrijven die een goed doel willen ondersteunen. Wil je betrokken zijn en ondervinden wat de wederzijdse voordelen zijn van sponsoring neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Wordt mijn geld goed besteed?
De stichting zamelt o.a. geld in voor projecten die het verblijf van een deelnemer op boerderij Watervliet aangenamer maken en die niet uit het reguliere zorgbudget betaald kunnen worden.
Van de uitgaven en inkomsten wordt een jaarverslag gemaakt dat is op te vragen bij het bestuur. Daarnaast ondersteund de stichting projecten op het gebied van natuurbeheer rondom Boerderij Watervliet.

Het Bestuur

Deze enthousiaste club wordt bestuurd door:

Cees Edam (voorzitter)
Irene Hooij (penning meester/ secretaris)
vacature (lid)
Benno de Hertog (lid)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.