Koecafé

         – pracht locatie in een inspirerende omgeving.

“Wat is het hier prachtig!”
“Je komt hier al tot rust als je de weg inrijdt”
  Bij een vergadering op onze boerderij bevindt u zich in een bijzonder gebied.  Het bedrijf is gelegen aan het eind van een kilometer lange oprijlaan!  U kijkt hier uit over de weilanden van het Wormer en Jisperveld, op de voorgrond scharrelen de kippen over het erf.

Brainstormen

De gemoedelijkheid van dit klein en veelzijdig boerenbedrijf biedt regelmatig nieuwe inzichten aan diverse teams en individuen uit heel Nederland. Het vrolijk ingerichte Koecafé is daarom een erg geschikte locatie voor Brainstormsessies, om zo weer lekker op dreef te komen met je team. We bieden ook de mogelijkheid om te lunchen en/of te dineren,  verzorgd door een bevriende cateraar. Vergaderen buiten de bekende locatie hoeft echt niet duur te zijn, ervaar het zelf!

Beschikbaarheid en reserveren

Het Koecafé wordt goed gebruikt, ruim van te voren reserveren is aanbevolen. In de agenda hieronder kunt u zien of de locatie op de gewenste datum beschikbaar is.  Klik voor details op een afspraak, regelmatig zijn de avonden nog vrij te reserveren. Reserveringen kunt u direct boeken via contact.

 

Prijs informatie

Basis vergaderarrangement: per dagdeel €135,- (max 25 personen) Ontvangst met koffie en thee. Voor groepen van meer dan 25 personen geldt een aangepast tarief,  neem contact op voor meer informatie.
We zoeken partners, die regelmatig een ruimte nodig hebben. terugkerende groepen willen we daarom korting bieden, informeer hiernaar!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.